SUPPORTERE

Nå skal vi få oss en ny hobby. Vi skal nemlig bli Håndball supportere. I dag kom trekningen for kvalik til Bring og allerede i første runde blir det langreise. Malvik rett utenfor Trondheim blir motstandere sammen med Tjølling og Tromsø.

Og min kjære og jeg har bestilt oss flybilletter og rom på Rica Nidelven. Jeg testet ut hotellet tidligere i år. Hadde hørt rykter om at de hadde veldig god frokost der, men jeg hadde ikke i min villeste fantasi sett for meg at det skulle være SÅ god frokost. Jeg har virkelig ikke sett eller smakt maken! Så nå gleder jeg meg til nydelig frokost og håndball i september :)

Anniken

3 kommentarer

Mari-Anne

23.06.2014 kl.22:17

Frokosten på Rica Nidelven er så god at vi tar inn på hotell i egen by for å spise den!

jervveien16

23.06.2014 kl.22:23

Mari-Anne: Der har dere virkelig klart noe stort altså! Jeg kunne ha sittet der i timesvis og spist. Må jo være et eldorado for deg nå som antageligvis spiser "alt du kommer over" :P Heia Mari-Anne som er på oppløpssiden :D
Anniken

Mari-Anne

25.06.2014 kl.07:20

Er så sulten at det burde ikke være lov. Samtidig som jeg ikke har noe jeg har lyst på... Verdens enkleste å gjøre til lags ;0)

Men vi satser på at oppløpssida snart er løpt ferdig nå. Det jeg har aller mest lyst på er nemlig spekeskinke, brie og roastbiff! Verdt å få ut baby bare pga det egentlig :0)

jervveien16

25.06.2014 kl.21:47

Mari-Anne: Haha... kjenner meg virkelig igjen der. Skal nok smake med en skikkelig rosa biff til sommeren :) Lykke til :D
Anniken

Skriv en ny kommentar

hits