HUN FLINKE

De siste dagene på Ungdomskolen er et faktum og standpunktkarakterene er delt ut. Med et snitt på 5,2 kan vi si oss svært fornøyd med husets ungdom.

For vi snakker om hun som trener 5-8 økter i uken og som bruker de fleste kveldene sine i en håndballhall. For det er ikke snakk om å stå over en håndballøkt. Nope, her skal man få med seg alt.

Og da tenker sikkert mange at denne jenta sitter og leser intenst i mellom håndballøktene for å oppnå gode resultater på skolen.

Det kan i avkrefte på det sterkeste. Det blir brukt langt mer tid på Ipad, Iphone og Mac. Og da i første rekke for å se på alt av Reality program. Vi snakker om Paradise Hotel, alle de Skandinaviske utgavene. Vi snakker om The Block, hele verden over.

Og ikke minst den største hobbyen. Søke på internett på alt hun ønsker seg her i verden. Og det er ikke lite. Og det er ikke den ting man ikke kan få kjøpt på Ebay eller andre steder.

Så jeg er litt usikker.... Er det greit at hun er så distré, rotete og ser så mye på søple tv når hun oppnår så mye allikevel? Er det greit med skippertak på alt i livet?

Anniken

6 kommentarer

Mari-Anne

09.06.2014 kl.19:04

Det kan hende hun merker at skippertak ikke går allerede fra høsten, men iallefall hvis hun skal videre på universitet eller høyskole så vil hun få et lite sjokk da. Det fikk iallefall jeg når kravene plutselig ble helt annerledes enn på ungdomsskolen. Store omveltninger : )

Nyt det litt til at hun både har tid til skole, trening OG alt det andre. Det kommer tidsnok til alt det andre.

Hege

09.06.2014 kl.19:17

Gratulerer til dere begge med de flotte resultatene!

09.06.2014 kl.22:06

Syns ikke det er så veldig greit at en mamma skriver slik om sin datter på en offentlig blogg. Du ville vel egentlig ikke stått på tv og sagt det samme om henne.

jervveien16

09.06.2014 kl.22:19

Anonym: Vi har selvfølgelig avklart dette med ungdommen i forkant. Og hvorfor skulle jeg ikke si dette på tv?
Ungdommen hilser for øvrig og sier: IDIOT! Og spør om hvorfor du er anonym?

jervveien16

09.06.2014 kl.22:21

Mari: Det er nettopp det jeg også er litt bekymret for. Det blir vanskeligere og man må bli mer strukturert, men det nytter ikke å si til en ungdom som liker å nyte livet ;) Vi får ta det når den tid kommer og samle troppene når ting ikke glir like enkelt ;)

Anniken

Eli Therese

09.06.2014 kl.22:21

Gratulerer med flotte resultater til Albertine😊 jenta som får til det hun vil. Masse lykke til fra høsten. Men, først en lang velfortjent sommerferie😉

Vibeke

10.06.2014 kl.17:06

Flinke Albertine👍😃👏👏👏

Skriv en ny kommentar

hits