FOR EI DAME

I våres fikk vi sjokkbeskjeden som rystet hele vennegjengen. Klumpen i brystet var ikke så ufarlig som først antatt. Mia hadde fått brystkreft.
Tusenvis av tanker for igjennom hodet og dødsangsten rammet oss alle. Mye snørr og tårer ble delt. Det føles så ufattelig urettferdig når noe slikt skjer med unge, friske mennesker.

Fordelen med å være ung og lovende er at behandlingen settes i gang hurtig. Flere runder med celle og strålebehandling er gjennomført. Og det med glans. Dama ser forbasket sprek og vakker ut. Kunne ha lurt hvem som helst. Ikke mye som minner om alvorlig sykdom her. Den korte sveisen kler dama med Attitude ;)

Vi vet at det er tøft. Vi vet at ikke alle dager er like gode. Spesielt ikke dagene etter behandling. Allikevel må vi si at dette har gått over all forventning. Vi beundrer deg alle sammen for godt pågangsmot og stå-på vilje. Du er tøff Mia :)

Et par runder gjenstår. Så kan livet begynne igjen. Vi heier på deg Mia og trenger du noen å skravle med så stiller vi opp på kort varsel!


Anniken

2 kommentarer

Hege T Nygaard

06.08.2013 kl.16:58

Fint skrevet,Mia er heldig som har venner som deg/dere Anniken <3 Det er tøft når en venn rammes av en alvorlig sykdom <3 <3

wendysinfamilie

06.08.2013 kl.22:33

Herlig med venner som er der gjennom tykt og tynt :) Tvi Tvi Mia

Skriv en ny kommentar

hits